Intranet voor de zorg


Een social intranet brengt alle informatie van een zorgorganisatie bij elkaar. Het verbindt mensen, informatie, zorgapplicaties en processen. En het brengt de informatie naar de medewerkers toe, niet andersom. Juist daarom moet iedereen op zijn eigen manier kunnen werken met het intranet, ongeacht of je op kantoor werkt of aan het bed bij een cliënt. 

Ontdek het intranet voor de zorg

Een persoonlijke homepage op basis van functies

Een intranet homepage met gepersonaliseerd nieuws, apps en links. Met het intranet voor de zorg brengen we alle belangrijke zorginformatie naar de voorpagina van het intranet. Met zorgwidgets zoals: Verlopen protocollen, Mijn teams en Incident melden. Uiteraard kunnen medewerkers ook samenwerken rondom een cliënt. Via de zorgportal, via Microsoft Teams of via OneDrive. 

Zorg intranet
Intranet nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Met het nieuwsoverzicht heb je al het laatste nieuws direct bij de hand en in één overzicht. Beschikbaar op de voorpagina van het intranet, in het nieuwsarchief, in de chat binnen Microsoft Teams en in de Debble nieuws app. Daarnaast is het ook mogelijk om pushberichten te versturen met de mobiele app. Zo zijn alle ambulante zorgmedewerkers altijd op de hoogte van belangrijk organisatienieuws.

Kom makkelijk in contact met collega's

Opzoek naar een collega met specifieke expertise? Vind makkelijk je collega's en kom snel in contact met ze via het intranet, Microsoft Teams of via de mobiele Debble app. Kijk direct of ze beschikbaar zijn dankzij de integratie met Skype for Business. Super handig als je een vraag hebt voor een collega wanneer je bij een cliënt bent.

Collega's

Werk volgens je eigen organisatiestructuur

Het intranet kun je helemaal inrichten op basis van de structuur van jouw zorgorganisatie. Dit geeft medewerkers een vertrouwd gevoel en helpt ze om documenten op de juiste plek op te slaan. Hierdoor is informatie makkelijk vindbaar. Het menu bestaat standaard uit: Nieuws, Organisatie, Teams, Collega's en Protocollen. Maar dit is ook aan te passen. Verder kun je afdelingen zoals diensten, bedrijfsvoering, behandelteams toevoegen. Afhankelijk van de rechten van de ingelogde gebruiker hebben zij wel of geen toegang tot een bepaalde pagina. Zo zal bijvoorbeeld niet elke medewerker de informatie zien die op de pagina 'Bestuur & Beleid' staat. 

Single Sign On naar meer dan 70 zorg applicaties

Debble Zorg beschikt over een een bewezen Single Sign On connectie naar meer dan 70 applicaties die in de zorg veel worden gebruikt. Wel zo handig.

Single Sign On naar meer dan 70 zorg applicaties

Werk samen in zorgteams en met collega's van kantoor

Blijf op de hoogte van het laatste organisatienieuws

Ontvang belangrijke meldingen direct via het intranet

Kom makkelijk in contact met collega's en wissel van gedachten

Vind belangrijke documenten en protocollen via het intranet

Direct inzicht in de planning van de zorgteams

Ontdek de zorgwerkplek

Wij vinden dat niet alleen Bram als teamcoördinator op het intranet moet kunnen werken maar juist ook Saar als ondersteund medewerker en Martin als thuiszorgmedewerker. Benieuwd wat onze oplossing voor uw zorgorganisatie kan betekenen? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende demo van onze oplossing!

Teamcoördinator Bram

Contact

Debble
Kampenringweg 45b
2803 PE Gouda

Tel: 0182-686 000
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.