Mobiele werkplek


Het grootste deel van een zorgorganisatie bestaat uit medewerkers die niet beschikken over een vaste werkplek en een vaste vaste computer. Daarom staat mobiel werken centraal bij Debble Zorg. Zodat ook de medewerkers aan het bed van de cliënt direct toegang hebben tot de informatie die zij nodig hebben om de beste zorg te leveren. 

Ontdek de mobiele werkplek voor de zorg

Blijf op de hoogte via je telefoon

Zowel nieuws als updates binnen het (wijk)team verschijnen direct in de Microsoft Teams 'gesprekken'. Zo zijn zorgmedewerkers direct op de hoogte van belangrijk nieuws zonder hun digitale werkplek te verlaten. We brengen het naar ze toe op de plek waar zij werken. 

Nieuws mobiel
Agenda teams

Direct inzicht in je planning

Met je agenda binnen handbereik start elke medewerker zijn/haar dag met inzicht in de planning van zichzelf en van het team. Hierdoor weten ze direct hoe hun dag eruit ziet en bij welke cliënten zij die dag aan het bed staan.  

Direct antwoord op een vraag via de chat

Met de chat functionaliteit stel je makkelijk een vraag aan een collega. Zo komen zorgmedewerkers makkelijk met elkaar in contact en kunnen ze kennis delen. Dit scheelt tijd en helpt medewerkers om betere zorg te leveren. 

Chatten in teams
Contact met collega

Direct in contact met een collega

Zoek collega's binnen en buiten je team en neem direct contact met ze op via de chat functie of door ze te (video)bellen. Zo kan een teamleider even meekijken indien de zorgmedewerker niet helemaal zeker is over een medische situatie bij een cliënt. 

Protocollen op je mobiel

Niet alleen op de computer of tablet zijn protocollen beschikbaar. Maar juist ook op de tablet of mobiele telefoon. Zo kunnen medewerkers snel even een belangrijk protocol opzoeken. Bijvoorbeeld over bloedprikken of wassen. 

Zorgprotocollen mobiel

Direct antwoord op een vraag via de persoonlijke chat

Direct op de hoogte van het organisatienieuws via de mobiele app

Ontvang belangrijke meldingen direct op je telefoon

Kom makkelijk in contact met collega's en blijf op de hoogte via gesprekken

Werk met protocollen die geoptimaliseerd zijn voor tablets

Meld direct een incident of klacht via je telefoon of tablet

Ontdek de zorgwerkplek

Wij vinden dat het makkelijk moet zijn om als thuiszorgmedewerker in contact te komen met collega's op een andere locatie. Daarom kan ook Martin belangrijke protocollen en patiëntinformatie raadplegen. Benieuwd wat onze oplossing voor uw zorgorganisatie kan betekenen? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende demo van onze oplossing!

Contact

Debble
Kampenringweg 45b
2803 PE Gouda

Tel: 0182-686 000
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.