Protocollen in de zorg


Zorgprotocollen in de zorg zijn de orde van de dag, en terecht. Wij geloven dat medewerkers altijd en overal eenvoudig de juiste protocollen moeten kunnen raadplegen. Niet alleen als ze een laptop werken maar juist als ze deze moeten inzien bij cliënten thuis op hun iPad of mobiele telefoon. 

Ontdek protocollen in de zorg

Protocollen in de zorg en kwaliteitsdocumenten

Alle informatie over kwaliteit en protocollen in één systeem. Beheer en vind protocollen en koppel taken aan een beheerder. Beheerders ontvangen automatisch een melding als een protocol dreigt te verlopen. Daarnaast biedt de portal gebruikers een eenduidige plek waar ze protocollen kunnen vinden. Ook voor zorg teams en ambulante zorgmedewerkers.

Zorgprotocollen en kwaliteitsdocumenten
Voorbeeld protocol zorg

Direct belangrijke informatie over een zorgprotocol

Het protocol bevat inhoudelijke informatie. Bijvoorbeeld over bepaalde zorghandelingen zoals hoe je een cliënt wast. Een voorbeeld van een protocol voor de zorg kun je hier bekijken. Naast deze informatie zie je ook direct wie de specialist is voor eventuele vragen, welke tags bij het protocol horen zodat het goed vindbaar is en welke documenten erbij horen. Zo is alle belangrijke informatie rondom een protocol gecentraliseerd. 

Super makkelijk een zorgprotocol maken

Via de gebruiksvriendelijke wizard navigeert een zorgmedewerker eenvoudig door het proces van het aanmaken van een nieuwe categorie, subcategorie of onderwerp heen. Daarnaast helpen we in dit proces ook bij het gebruiken van de juiste tags. We voegen automatisch metadata toe en een gebruiker kan uit een vooraf gedefinieerde lijst een keuze maken uit andere relevante tags. Zo kan hij/zij snel en eenvoudig de juiste tags toevoegen en borgen we de vindbaarheid van protocollen.

Protocol aanmaken
Zorgdocumenten

Alle belangrijke documenten bij de hand

Om informatie rondom een onderwerp makkelijk terug te vinden kun je per onderwerp een protocol aanmaken over het onderwerp en hier relevante documenten, links, afbeeldingen en personen aan koppelen. Zo blijft alle informatie op één logische plek, ondanks de verschillende soorten documenten. Protocollen en zorginformatie hier omheen is uiteraard ook te bereiken via mobiele apparaten

Vind makkelijk het juiste protocol met de zoekfunctie

Ontvang meldingen als een protocol dreigt te verlopen

Koppel een contactpersoon of expert aan een protocol

Markeer vaak gebruikte protocollen als favoriet en bespaar tijd

Koppel relevante documenten aan een zorgprotocol

Voeg eenvoudig nieuwe protocollen toe met de Wizard

Ontdek de zorgwerkplek

Marloes kan vanaf haar werkplek makkelijk protocollen bekijken en bijwerken. Maar ook voor Martin, die veel onderweg is en bij cliënten thuis komt, zijn protocollen beschikbaar op zijn tablet. Benieuwd wat onze oplossing voor uw zorgorganisatie kan betekenen? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende demo van onze oplossing!

Contact

Debble
Kampenringweg 45b
2803 PE Gouda

Tel: 0182-686 000
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.