Samenwerken in de zorg


Het belang van samenwerken in de zorg is groot. Met beperkte middelen moeten zorgmedewerkers ontzettend veel werk verzetten. Daarom hebben wij voor zorg teams een andere aanpak. Zij werken namelijk vaak in multidisciplinaire teams en hier moeten de tools ook bij aansluiten. Met Debble Zorg brengen we met Microsoft Teams de kracht van communicatie, samenwerken en interactie, de juiste informatie naar de zorgmedewerker op locatie. 

Ontdek alles over werken in zorg teams

Samenwerken rondom de cliënt in zorgteams

Samenwerken met het zorgteam rondom de cliënt. Met een zorg template in Microsoft Teams en een integratie met het intranet maakt het niet uit vanuit welke omgeving of welk apparaat je samenwerkt. Alle belangrijke zorginformatie staat centraal waardoor zorgmedewerkers op hun tablet alle belangrijke informatie binnen handbereik hebben. We halen zelfs rechtstreeks informatie op vanuit het intranet zoals Nieuws waardoor de zorgmedewerker direct via zijn/haar tablet op de hoogte is van het laatste organisatienieuws.

Samenwerken rondom de cliënt
Chat functionaliteit

Direct in contact met collega's via de chat

Met de chat functionaliteit heb je makkelijk en snel contact met een collega. Zo komen ambulante zorgmedewerkers makkelijk in contact met hun teamcoördinator of een uitvoerend behandelaar om te overleggen over de situatie van een cliënt. Direct via de app op mobiele telefoons of tablets. 

Belangrijke protocollen direct bij de hand

Uiteraard is het ook belangrijk om de zorgprotocollen die de medewerkers aan het bed van de cliënt nodig hebben direct bij de hand te hebben. Daarom integreren we protocollen direct in Microsoft Teams. Zo kunnen zorgmedewerkers direct belangrijke protocollen raadplegen,

Zorg protocollen
Zorgteams en collega's

Neem direct contact op met een collega

We bieden een overzicht met alle teamleden en collega's. Zo heeft elke zorgmedewerker direct inzicht in zijn/ haar directe collega's en is het makkelijk om contact op te nemen. Stuur direct een chatbericht met een vraag of kies een ander communicatiemiddel. 

Cliënt gerelateerde documenten in één overzicht

Cliëntinformatie centraal opslaan, bewerken en raadplegen. Dit kan zowel in SharePoint op het intranet als in Microsoft Teams. Concreet betekent dit voor de zorgmedewerker dat hij/zij makkelijk en snel informatie via een gebruiksvriendelijke app op de tablet kan raadplegen en tegelijkertijd een teamleider of kantoor medewerker vanaf het intranet op de desktop deze documenten ook kan inzien en bewerken. Kortom; gebruiksvriendelijk en maar één versie.

Cliëntinformatie

Werk samen in je zorg- of wijkteam en stel de cliënt centraal

Blijf op de hoogte van het laatste organisatienieuws via de app

Aan het bed van de cliënt alle belangrijke informatie bij de hand

Kom direct in contact met collega's en stel vragen via de chat

Via de Microsoft Teams app op de tablet direct alle protocollen bij de hand

Direct inzicht in de planning en het rooster van een zorgteam

Ontdek de zorgwerkplek

Ontdek de beste manier om binnen je zorgteam samen te werken. Met de integratie van Microsoft Teams, protocollen het intranet en de mobiele werkplek brengen we alle informatie die een zorgmedewerker nodig heeft naar hem/ haar toe. Benieuwd wat onze oplossing voor uw zorgorganisatie kan betekenen? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende demo van onze oplossing!

Contact

Debble
Kampenringweg 45b
2803 PE Gouda

Tel: 0182-686 000
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.