Integratie met Nedap

Nedap ONS is een integrale software-suite voor de zorg waarmee administratieve taken van zorgprofessionals worden vereenvoudigd waardoor er meer tijd voor zorg overblijft. Van dat idee worden wij enthousiast! Daarom hebben we Nedap ONS geïntegreerd binnen Debble Zorg. Benieuwd hoe dat eruit ziet en werkt? Lees hieronder verder.

Nedap ONS + Debble Zorg

We hebben twee onderdelen uit het Electronisch Cliënten Dossier (ECD) beschikbaar gemaakt: cliënten en teamroosters. Het doel is medewerkers snel inzicht geven in hun werkdag en gemakkelijk additionele cliëntgegevens op te laten zoeken. De informatie wordt via widgets op de homepagina van het Debble Zorg intranet getoond.


Widget: Mijn cliënten

Deze widget toont de cliënten van de ingelogde gebruiker. Van deze cliënten worden naam en het veblijfadres direct in beeld gebracht. Via een icoon is ook direct inzichtelijk of een cliënt mag worden gereanimeerd. Indien de gebruiker op de cliënt klikt, komt er meer informatie te voorschijn zoals het cliëntnummer, geboortedatum incluslief leeftijd en een banner met specifieke meldingen indien deze van toepassing zijn. Tot slot is er ook de mogelijkheid om direct het dossier in Nedap te openen.

Nedap clënten widget


Nedap rooster widget

Widget: Mijn rooster

Het rooster biedt de gebruiker de mogelijkheid om direct het rooster van vandaag te zien. Daarnaast kan een gebruiker terug of vooruit kijken.
De dag wordt getoond in shifts waarbinnen bezoeken zijn te zien. Een shift kan worden opengeklapt om zo meer informatie te tonen zoals het team, de shift code, deskundigheid, duur en tijden.


Vragen of een demo?

Heb je vragen over de integratie tussen Nedap ONS en Debble Zorg? Of wil je zien hoe dit exact werkt? Neem gerust contact met ons op en wij laten je graag zien hoe deze functionaliteit voor jouw zorgorgansatie kan werken!

  Contact

  Debble
  Kampenringweg 45b
  2803 PE Gouda

  Tel: 0182-686 000
  E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.